Biografieën


Arjen Noordhof

Na 18 jaar in Dieren te hebben gewoond in een warm en gezellig gezin, kwam ik in m'n eentje in Amsterdam terecht of eigenlijk op een kamertje in een grote flat in Diemen. Langzamerhand vond ik m'n draai in Amsterdam, mede dankzij de gezelligheid en sociale banden bij de beta-gamma. Aan het eind van dat jaar koos ik psychologie, speelde mee in het stuk K-stilte en ging werken in de spoelkeuken van de MENSA. Na een jaar psychologie en nadat ik inmiddels verhuisd was naar een kamer op het Bijltjespad, vlakbij het scheepvaartmuseum, besloot ik om een jaar mijn studie stop te zetten om naar Chili te gaan. Eerst werkte ik drie maanden en vervolgens woonde ik een half jaar in een gastgezin in de stad Talca, waar ik vrijwilligerswerk deed in een bejaardenhuis. Ik heb toen ook nog twee maanden gereisd en veel gezien van Zuid-Amerika.

Hierna koos ik voor de studie klinische psychologie om therapeut te kunnen worden. In het afgelopen jaar liep ik hiervoor stage in Den Haag op een behandelafdeling voor mensen met stemmingsstoornissen -depressie of manisch-depressiviteit-, waar ik individuele behandeling en groepsbehandeling leerde doen. Ik leerde dit jaar ook mijn eerste grote liefde kennen, die me na een half jaar helaas verlaten heeft.

Aansluitend op mijn stage heb ik een baantje voor 2 dagen per week gekregen op de afdeling stemmingsstoornissen. Daarnaast ga ik mijn afstudeeronderzoek doen naar controledwang en geheugen. Ik heb mijn hobbies nog niet genoemd. Ik houd van lezen, wandelen, natuur, filosofische gesprekken, liefde, vriendschap, religie, schaken, idealen, menselijke vergissingen, schrijven, dagdromen en toneel spelen.

Achter dit alles gaat natuurlijk een complexe persoonlijkheid met diepe gedachten en hoogdravende emoties schuil, die zichzelf maar al te serieus neemt en ook wel weet dat mensen je interessanter vinden als je dat allemaal een beetje tussen de regels door laat blijken en aan het einde wat geheimzinnige toespelingen toevoegd, waardoor de lezer zich geobsedeerd afvraagd wat er allemaal wel niet achter zit. Mijn telefoonnummer is ...

Groetjes,

Arjen